Skip to content

Acte necesare

2016Din

Asociatia Grupurilor si Organizatiilor de Producatori Agricoli FRULEG-RO s-a infiintat in anul 2016 ca urmare a dorintei membrilor sai de reprezenta si sustine interesele formelor asociative recunoscute si a producatorilor din sectorul fructe si legume în raport cu autoritatile naţionale, europene sau din mediul privat.

ASOCIATIA GRUPURILOR SI ORGANIZATIILOR DE PRODUCATORI AGRICOLI “FRULEG-RO” este persoana juridica romana, de drept privat, non-profit, nonguvernamentala si apolitica.

Asociatia este organizata in conformitate cu dispozitiile, Ordonantei nr. 26/2000 cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cu normele din legislatia romana in vigoare.

ASOCIATIA GRUPURILOR SI ORGANIZATIILOR DE PRODUCATORI AGRICOLI “FRULEG-RO” întrunește grupuri, organizatii de producatori, forme asociative si producatori individuali din sectorul de legume si fructe.

Asociația FRULEG își orientează activitatea spre dezvoltarea sectorului agricol, in particular horticol, din Romania și promoveaza interesele membrilor săi, oferindu-le acestora sustinere, asistenta si instruire.